Workshop Edelstenen & Mineralen

Actief aan de slag

More than Stones - workshop EM

Tijdens deze workshop vertellen we je over de verschillende stenen. Wat zijn de kenmerken van de mineralen en kristallen. Je ontdekt hoe je de energie van stenen voelt en ervaart welke steen bij je past.

Ook leer je hoe je stenen kan gebruiken in je dagelijks leven. We vertellen over het reinigen van stenen.

Kom je verwonderen!

Het leuke van deze workshop is dat je ‘m meerdere keren kan volgen!

Wij houden namelijk bij wie welke workshop heeft gevolgd en gebruiken dan bij een volgende workshop andere stenen. Zo kan je dus echt veel leren.

 

Circa 1,5 uur
€ 19,50 pp
Inclusief koffie of thee en kristalwater
Minimaal 4 personen – maximaal 8 personen

Reacties van anderen

Fantastische workshop gehad bij More Than Stones, erg mooie plek waar je je gelijk helemaal welkom en zen voelt. Ze hebben een fantastisch aanbod aan stenen en erg veel kennis hierover. kan het iedereen aanraden een bezoek aan hun prachtige winkel te brengen of deel te nemen aan een workshop.

Marloes

De workshop die ik bij More than Stones heb gevolgd, was erg interessant en gezellig. Veel ruimte voor het ervaren wat de stenen met je doen! Ook is er in de sfeervolle winkel veel keuze. Je krijgt alle tijd om te voelen welke steen er mee naar huis gaat!

Loes

Gisterenavond een workshop gehad. De verschillende gevoelens via de edelstenen voelen was een bijzondere en mooie ervaring . Heerlijk gesnuffeld tussen de stenen en we zijn goed geslaagd We komen zeker nog eens terug .Bedankt voor de gastvrijheid de kennis en een fijne avond

Syl

Ik heb pas een workshop gevolgt.
Dat was zo ongedwongen relaxed sfeer.
Echt een aanrader.
We hebben een beleving mogen ervaren hoe edelstenen werken. Een prachtige plek om te mogen zijn. Dank jullie wel!

Saskia

Wat een mooie workshop was het bij Anneloes en Edwin.

Een zorgvuldig voorbereid programma waarbij we mee werden genomen om op een bijzondere manier de kracht van de stenen te ervaren en voelen. Deskundig met aandacht en rust.

De tuin en de winkel/ workshop ruimte zijn heel fijn en mooi. 

Anneloes en Edwin doen dit ook heel leuk samen. Leuk om te zien hoe ze elkaar aanvullen. 

Er is een groot assortiment aan stenen en Anneloes en Edwin kunnen je er veel uitleg over geven. 

Fijn dat er bij elke steen een mooi ansichtkaartje zit met uitleg. De stenen worden ook nog mooi verpakt. Dank je wel voor de hele fijne dag.

Natascha

Mooie stenen, lieve en leuke mensen. Ze geven hele informatieve workshops en zijn eerlijk over hun eigen ervaringen met edelstenen. En het belangrijkste voor mij was: je hoeft niets, en je hoeft niets te voelen. En het is ok om de stenen ook te kopen voor het uiterlijk.
Aan het einde voelde ik wel degelijk wat, maar het haalt wat druk weg zeg maar.
Ook een erg mooie locatie met een mooie tuin ernaast.

Nancy

Ik had gister edelstenen workshop. Zo mooie workshop. En gastvrij zijn Edwin en Anneloes. Je mag echt voelen wat een steen met je doet. En zulke mooie stenen daar. Echt een aanrader!!

Marleen