Workshop Kristalgrid leggen

Manifesteer jouw verlangen

More than Stones - workshop Kristalgrid

Wat is jouw intentie? Welke verlangen schuilt er in je?

Manifesteren is een zeer krachtige methode om jouw gewenste uitkomst te visualeren en vorm te geven!

Je krijgt tijdens de workshop Kristalgrid leggen eerst informatie over verschillende soorten kristalgrids. Daarna gaan we middels visualisatie jouw intentie of verlangen helder formuleren.

Dit verlangen, jouw gewenste toekomst, ga je vervolgens omzetten naar een kristalgrid waarbij je een mooie grote steen symbool laat staan voor jou intentie.

Dan zoek je uit alle bakjes trommelstenen (en dat zijn er veel) de stenen die je aanspreken en legt die op een houten grid-bord.

Je komt meer te weten over de stenen die je hebt gekozen en de combinatie ervan. Wat zegt dat over jou en over de stappen die je mag gaan nemen?

Circa 1,5 uur
€ 19,50 pp
Inclusief koffie of thee en kristalwater
Minimaal 4 personen – maximaal 6 personen

Reacties van anderen

Een heel fijne, warme plek om te zijn. Ik ben hier verschillende keren geweest en elke keer voelt het als thuiskomen. Zodra je binnenstapt, voel je de rustige, ongedwongen energie.
Als je wil, kunnen Anneloes en Edwin je voorzien van alle informatie en helpen bij het uitzoeken van een steen. Maar zomaar zelf rustig rondsnuffelen kan ook zeker! En, zeker heel fijn, je mag alle stenen zo zelf pakken en ervaren, in jouw eigen tijd.

Een workshop volgen hier is ook echt een aanrader. Je krijgt op een heel relaxte manier allerlei informatie over verschillende edelstenen of je gelegde Kristalgrid (waarbij je ook alle stenen in de winkel zo mag pakken!).

Kortom, ik ga hier nog veel vaker komen!

Chantal

Erg leuke workshop gehad. Heel fijn geholpen en echt hele leuke mensen

Amy

Hele fijne en warme plek om te zijn. Ik heb de workshop grid leggen gedaan. Vinger werd precies op de juiste plek gelegd! Prachtig en breed aanbod aan stenen. Zeker een aanrader.

Fleur

De workshop Kritalgrid leggen onder begeleiding van Anneloes en de uitleg van Edwin was geweldig.
Een echte aanrader, de prachtige stenen vertellen je meer dan je denkt of weet.

Hanneke

Vandaag een mooie workshop gehad van Edwin en Anneloes, zij weten heel veel van de stenen en brengen dit op een fijne manier over! Echt een aanrader! Ook is het leuk om in de winkel rond te neuzen, erg veel keus en je krijgt goed advies!

Karin