Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

Mooie rustgevende locatie. Met veel energie . Vol aandacht en rustig word je rondgeleid of uiteraard je eigen pad kiezen. Warmte en liefde gegeven door de eigenaars. Niet alleen een bezoek meer dan waard. Maar ook de place to be aks een extern steuntje nodig hebt op emotioneel of spiritueel vlak. Dank voor alles .

Jos

Wat een mooi plekje om je edelstenen te kopen! Je ziet dat de stenen met zorg zijn uitgekozen, de kwaliteit is erg goed. Anneloes en Edwin zijn lieve mensen die je graag helpen maar je ook lekker op je gemak laten rondkijken als je daar behoefte aan hebt. Er hangt een hele relaxte sfeer. Naar buiten gelopen met prachtige nieuwe aanwinsten, dit wordt zeker mijn vaste shop!

Romy

Fantastische workshop gehad bij More Than Stones, erg mooie plek waar je je gelijk helemaal welkom en zen voelt. Ze hebben een fantastisch aanbod aan stenen en erg veel kennis hierover. kan het iedereen aanraden een bezoek aan hun prachtige winkel te brengen of deel te nemen aan een workshop.

Marloes

Wat een mooie workshop was het bij Anneloes en Edwin. Een zorgvuldig voorbereid programma waarbij we mee werden genomen om op een bijzondere manier de kracht van de stenen te ervaren en voelen. Deskundig met aandacht en rust. De tuin en de winkel/ workshop ruimte zijn heel fijn en mooi.  Anneloes en Edwin doen dit ook heel leuk samen. Leuk om te zien hoe ze elkaar aanvullen.  Er is een groot assortiment aan stenen en Anneloes en Edwin kunnen je er veel uitleg over geven. Fijn dat er bij elke steen een mooi ansichtkaartje zit met uitleg. De stenen worden ook nog mooi verpakt. Dank je wel voor de hele fijne dag.

Natascha

Wat een fantastische ervaring was dat bij Anneloes en Edwin! Samen met een groep anderen hebben wij een workshop mogen ervaren bij hen op locatie More than Stones. De ontvangst was hartelijk en persoonlijk. Ze geven je het gevoel thuis te komen en delen met zoveel liefde en passie hun kennis over de magische werking van stenen. En de collectie stenen die ze hebben… zoveel moois! Een bezoek aan hen is echt de moeite waard!!!

Fatima

Anneloes & Edwin, heel erg bedankt voor deze bijzondere spirituele ervaring. Vooraf wist ik niet goed wat ik kon verwachten van het edelstenenconsult. Na een warm welkom voelde het al heel snel als thuiskomen in een warm bad; vertrouwd en ongedwongen. De energie en passie van Anneloes en Edwin dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. Dus voor iedereen die de energie van stenen en mineralen wilt ervaren; maak een afspraak.

Nathalie

Wat een fijne plek om deskundig en persoonlijk geadviseerd te worden in steenkeuze. En zo dicht bij huis! In mijn praktijk Zen & Zingeving Zuidplas wil ik de ondersteunende krachten van de stenen graag gaan integreren met mijn sessies – waar de situatie of de klant daar om vraagt – en ik ben bij More than Stones heel fijn geholpen om daar een mooie basis aan stenen voor aan te leggen. Ben jij bij mij voor een behandeling en wordt je net zo enthousiast over (de werking van) een steen als ik dan verwijs ik je met evenveel enthousiasme door naar More than Stones om daar op gevoel en onder de deskundige begeleiding van Edwin en Anneloes je eigen mooiste steen aan te schaffen voor ondersteuning bij jouw innerlijke processen. Als steenliefhebber ben ik ontzettend blij dat er nu op een ‘steenworp’ afstand van Nieuwerkerk een winkel zoals deze bestaat!

Anita

Mooie rustige winkel, met heel veel mooie stenen. Eigenlijk veel te veel keus. Goed geholpen en een paar mooie stenen uitgezocht! Bedankt voor de gastvrijheid!

Olga

MORE THAN STONES INDERDAAD: een hele mooie ervaring! Geweldig hoe ze ons op een natuurlijke, speelse en lichte manier de werking van stenen lieten ervaren. Vooral “alles is goed, iedereen ervaart iets anders en voel zelf maar ipv dit is het effect en hoor je te voelen” voelt integer en authentiek. Deze passievolle mensen zijn klaar voor de nieuwe tijd!

Marian

Het is een fijne en rustgevende plek. Dat ze op afspraak werken vind ik persoonlijk heel fijn! Je kan rustig rondkijken, aanraken en voelen. Twijfel je over een steen/mineraal dan mag die ook weer zonder problemen terug gelegd worden. Ik vond het heel fijn dat ik tot niks verplicht werd en ook met eventueel lege handen naar huis mocht gaan! Dit is gelukkig niet gebeurd. Hele vriendelijke mensen!

Melanie

De workshop die ik bij More than Stones heb gevolgd, was erg interessant en gezellig. Veel ruimte voor het ervaren wat de stenen met je doen! Ook is er in de sfeervolle winkel veel keuze. Je krijgt alle tijd om te voelen welke steen er mee naar huis gaat!

Loes

Gisteravond bij een uitleg over werking van edelstenen geweest. Een hele fijne uitleg en mooie plek. Wat ik daarnaast heel fijn vindt is dat in de winkel naast de standaard type stenen die je in veel winkels vindt, er veel meer “ niet standaard” stenen te vinden zijn. En zeer goede kwaliteit.

Maj-Britt

Mooie winkel met een groot en bijzonder assortiment. Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Je kunt er grote en kleine stenen kopen, van trommelsteen tot Geode en allen van hoge kwaliteit. Je krijgt kaartjes met info over de stenen die je koopt.

Vincent

Echt een aanrader! Gisteren super goed geholpen en diverse uitleg gekregen over de verschillende stenen. Uit de ruime keus, 4 stenen ontdekt die echt goed bij mij passen. Daarnaast ook nog een super mooie Azuriet met Malachiet gekocht voor mijn vriendinnetje omdat ze dit verdiend En een prachtig armbandje met alle chakra’s voor mijn lieve moedertje

Rianne

Mooie winkel die rust uitstraalt!

Heleen

Wonderful, exclusive stones.

Eddy

Wow, dit is echt een parel!

Jeff

Edwin en Anneloes hebben ons hartelijk ontvangen. Zelfs aan onze kleine man van 1,5 is gedacht. Vandaag geslaagd voor een mooie steen. En als kers op de taart, omdat More than Stones 1 jaar bestaat, nog een mooie steen uitgezocht. Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en de fijne gesprekken. Hopelijk tot snel.

Megan

Gisterenavond een workshop gehad. De verschillende gevoelens via de edelstenen voelen was een bijzondere en mooie ervaring . Heerlijk gesnuffeld tussen de stenen en we zijn goed geslaagd We komen zeker nog eens terug. Bedankt voor de gastvrijheid de kennis en een fijne avond.

Syl

Mooie winkel, alles ziet er netjes geordend uit. Ze nemen alle tijd om je te helpen een keuze te maken of om meer te vertellen over de verschillende stenen.

Simone

Ik heb pas een workshop gevolgd. Dat was zo ongedwongen relaxed sfeer. Echt een aanrader.
We hebben een beleving mogen ervaren hoe edelstenen werken. Een prachtige plek om te mogen zijn. Dank jullie wel!

Saskia

Mooie workshop gehad, goede uitleg over de stenen een het gebruik ervan. Hele ontspannen sfeer en professioneel. Zeker een aanrader voor herhaling vatbaar, dankjewel Edwin en Anneloes voor de goede zorgen, en de workshop!

Zarina