Dé edelstenen winkel in Rotterdam-Nesselande

Voel de magie

More than Stones - Edwin + klanten

Een steen uitkiezen kan eigenlijk alleen live. Je wil hem toch in je handen houden en van dichtbij onderzoeken

Ervaren wat de steen met je doet. Zien hoe je kinderen reageren.

Krijg je het koud, of warm? Word je er rustig van?

Of voel je niks? Want echt niet iedereen voelt (direct) het effect van een kristal.

Dat mineralen werking hebben staat als een paal boven water. Natuurvolken als de Inca’s en de Indianen gebruikten stenen in hun rituelen. Ook de Egyptenaren waren er dol op. In de geschiedenis van deze landen kom je dan ook vaak het gebruik van edelstenen tegen.

Over de hele wereld gebruiken therapeuten en coaches stenen om hun behandeling te ondersteunen. De energie van de kristallen kan je lichaam weer in evenwicht brengen op bijvoorbeeld het gebied van emoties, zelfvertrouwen, bescherming tegen negatieve energie, spirituele groei, daadkracht en inspiratie.

‘Wat een mooi plekje om je edelstenen te kopen! Je ziet dat de stenen met zorg zijn uitgekozen, de kwaliteit is erg goed. Anneloes en Edwin zijn lieve mensen die je graag helpen maar je ook lekker op je gemak laten rondkijken als je daar behoefte aan hebt. Er hangt een hele relaxte sfeer. ‘

Romy

Edelstenen stimuleren het zelfhelend vermogen van je lichaam

Iedere steen heeft specifieke eigenschappen en een specifieke trilling. Als mens kan je daarop meetrillen, en dat werkt helend. Zo simpel werkt het.

(Anneloes geeft Healingsessies met de stenen)

In ongeveer driekwart van de gevallen werkt een steen op je zoals beschreven. Voor de overige vijfentwintig procent heeft een steen een heel eigen effect op jou.

Wat heb je nodig en welke edelsteen biedt dat jou?

Dat vóel jij. Alleen jij. Met de steen in je hand.

Edelstenen kopen doe je dan ook het beste als je de steen mag oppakken en vasthouden. En dat kan bij ons!

Met onze intuïtie en kennis helpen we je een keuze maken. Kom dus langs in onze prachtige winkel aan de Groeneweg in Nesselande. Wij staan graag voor je klaar met een persoonlijk advies. Je bent van harte welkom!

More than Stones - Edwin + Anneloes voor de winkel

Natuur

Wat blijft het toch bijzonder dat moeder aarde zulke verschillende edelstenen schenkt. Een verscheidenheid aan ruwe vormen en kleuren. Al jaren zitten deze schitterende mineralen in de aarde verborgen, soms zelfs in je directe omgeving!
In de edelsteen boeken in onze winkel kan je meer lezen over het ontstaan van de mineralen.

More than Stones

Waarom zou je naar onze winkel in Rotterdam komen?

We hebben een niet-standaard aanbod

 

Naast bergkristal, rozenkwarts en amethist hebben we bijzondere creaties zoals rutiel en hemimorfiet. Ook kenners komen aan hun trekken.

Vraag ons het hemd van het lijf


Geen vraag is te gek. Onze kennis en ervaring delen we graag met je.

En als je een glaasje kristalwater wilt drinken dan kan dat.

Bij ons kan je rustig en vrijblijvend rondkijken

Geen drukke winkelstaat, maar hooguit een merel die te hard zingt.

Of de kat die je kopjes komt geven.

Wat een fijn bezoek hebben we met onze kinderen vandaag ervaren. Veel kennis in huis en veel respect naar elkaar ervaren. Zo fijn! Koop er gerust iets, je krijgt naast een goede prijs, een goede uitleg mee naar huis! Dank voor de gastvrijheid en dit is denk ik de eerste winkel waar ik anderhalf uur binnen ben geweest met mijn kids, zonder dat wij of zij zich verveelden! Tot de volgende keer, want terug komen we zeker. ‘

Marco

More than Stones - Anneloes + klant

Wat je bij ons vindt? De webshop werkt als etalage, dus neem een kijkje

 

Let op! De exemplaren die je in de webshop ziet, zijn niet de exemplaren die je in de winkel vindt.
Wij houden dat gescheiden zodat áls je iets in de webshop koopt je altijd dat exacte exemplaar krijgt. Hierdoor is er slechts een deel van onze collectie als producten in de webwinkel geplaatst.

Workshops

Wij geven graag meer uitleg over de verschillende soorten edelstenen. Tijdens een workshop laten wij je ervaren hoe gemakkelijk je de energie van een edelsteen kan voelen. Zo ontdek je welke steen bij jou past en wat de betekenis is van een mineraal. Meditatie met een edelsteen is een onderdeel van de workshop. Daarnaast vertellen wij je meer over het reinigen en opladen van edelstenen. Dit alles vind plaats in onze edelstenen winkel. Hierdoor kan je na afloop van de workshop ook edelstenen kopen.

Assortiment

Een kleine opsomming van de soorten edelstenen:

 • ruwe edelstenen

 • getrommelde edelstenen (ook wel zakstenen genoemd)

 • edelsteen bollen

 • edelsteen sieraden zoals edelsteen hangers en armbanden

 • edelsteen geodes

 • edelsteen sculpturen

 • edelsteen handstenen

More than Stones - Anneloes + klant

 • PIN of contant
 • Gratis parkeren
 • Toilet hebben we
 • Koffie, thee of kristalwater krijg je

We hebben een brede selectie bijzondere stenen

Ben je net zo gek op edelstenen als wij, dan moet je zéker langskomen in onze winkel. Bij ons kan je de mooiste edelstenen kopen.

Het is in Rotterdam-Nesselande, vlakbij Gouda en Zoetermeer. We zijn een paar zaterdagen per maand open, maar je kan ook op afspraak langskomen. Er is dan alle tijd en ruimte voor het stellen van jouw vragen.

De houten blokhut in onze tuin winkel noemen is eigenlijk kort door de bocht. Mensen vinden het een magische plek. Ze komen er tot rust. Met je kopje koffie, thee of glaasje kristalwater kan je lekker plaatsnemen op één van de zitjes in de tuin. Ook heel geschikt voor een korte meditatie met een edelsteen.

Wist je dat de term halfedelstenen vroeger werd gebruikt voor edelstenen die geen saffier, robijn of smaragd waren? Officieel word deze term al een jaar of 50 niet meer gebruikt. Alle stenen worden tegenwoordig edelstenen genoemd.

Kom, kijk en ervaar welk mineraal het beste bij jou past!

Chakra

Stenen zijn ook gekoppeld aan chakra’s. Chakra is een woord uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Een Chakra mag je je voorstellen als een draaikolk die energie laat stromen, oftewel een ‘draaiend wiel van energie’. Wanneer de energie goed stroomt en alle chakra’s in balans zijn, voel je je lekker en gezond. Maar als een chakra uit balans of geblokkeerd is, dan kan dat klachten geven.
Een steen kan de werking van een chakra ondersteunen.

More than Stones

Blijf op de hoogte
van onze nieuwe vondsten

Of schrijf je in op onze Updates

 

Langskomen is natuurlijk nog leuker.