Edelstenen-workshops (in Rotterdam-Nesselande)

Workshops edelstenen

 

Zin om een workshop te volgen?

Wij bieden de volgende workshops aan.

Doe je ook mee?

Workshop Edelstenen en Mineralen – ervaar de energie van de stenen

Workshop Kristalgrid leggen – zet jouw intentie om in een kristalgrid

Cursus Chakra’s en Edelstenen – leer alles over chakra’s en hoe jij ze weer in balans kan brengen

Workshop De wereld van de biologische wetten en edelstenen – ontdek welke symboliek de stelsels in je lichaam hebben en ervaar wat edelstenen hierbij kunnen betekenen

More than Stones - workshop

Reacties van anderen

MORE THAN STONES INDERDAAD: een hele mooie ervaring! Geweldig hoe ze ons op een natuurlijke, speelse en lichte manier de werking van stenen lieten ervaren. Vooral “alles is goed, iedereen ervaart iets anders en voel zelf maar ipv dit is het effect en hoor je te voelen” voelt integer en authentiek. Deze passievolle mensen zijn klaar voor de nieuwe tijd!

Marian

What a fantastic experience we had on the workshop. We learnt a lot about the stones and also about ourselves. Would highly recommend!

Shelley

Mooie winkel met een groot en bijzonder assortiment. Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Je kunt er grote en kleine stenen kopen, van trommelsteen tot Geode en allen van hoge kwaliteit. Je krijgt kaartjes met info over de stenen die je koopt.

Ik heb een workshop mogen meemaken en die was heel leerzaam.

Vincent

Was een leuke workshop en ze hebben mooie stenen. Je krijgt bij de steen die je koopt ook een kaartje met uitleg, zo fijn.

Fam. van Leeuwen

Hele fijne mensen met kennis. Super leuke workshop gevolgd hier.

Kristal

Gisteravond bij een uitleg over werking van edelstenen geweest.

Een hele fijne uitleg en mooie plek.

Wat ik daarnaast heel fijn vindt is dat in de winkel naast de standaard type stenen die je in veel winkels vindt, er veel meer “ niet standaard” stenen te vinden zijn.

En zeer goede kwaliteit.

May-Britt

Edwin en Anneloes, lieve mensen met mooie intenties en een geweldige missie! Je mag zijn wie je bent en denken en echt met je mee!

Super leuke leerzame workshop mogen volgen, een absolute aanrader!

Kimberley