Kan ik bij jullie pinnen?

Je kan in onze winkel zowel per pin als contant betalen.

Wanneer zijn jullie open?

Iedere maand zijn er een aantal openingsdagen waarop je gewoon kan binnenstappen. Klik hier voor de tijden.

Ook zijn we open op afspraak. Bel of mail ons even om een moment af te spreken.

Kopen jullie ook stenen van particulieren?

Nee, wij kopen geen privé collecties / stenen van particulieren.

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen meedoen met de workshops?

Vanaf ongeveer 14 jaar kunnen kinderen meedoen met de individuele workshops.

Als je met een eigen groep komt, dan kunnen kinderen vanaf circa 11 jaar meedoen is onze ervaring.

Bovenstaande leeftijden zijn indicaties en gebaseerd op onze ervaring. Twijfel je? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Waar kan ik parkeren?

Je kan je auto op de weg langs de stoeprand parkeren (niet voor of op de oprit van de buren!)

OF

op de parkeerplaats van het kinderdagverblijf. Hiervandaan loop je direct onze tuin in waar de winkel staat.

 

Kunnen jullie vertellen welke steen bij mij past?

Ja, dit kunnen en willen wij!

Op basis van onze intuitie kunnen wij je een steen aanreiken waarvan wij voelen dat deze bij jou past. Wat jij bij deze steen ervaart, bepaal je altijd zelf! Dit omdat gevoel heel persoonlijk is en wij dit dus niet voor jou kunnen bepalen. Ook kan je natuurlijk zelf aangeven waarvoor je een steen zou willen.
Het aanreiken van een steen kunnen wij doen tijdens jouw bezoek aan onze winkel. Vraag dit gerust aan één van ons! Mocht het op dat moment erg druk zijn, dan kan het zijn dat wij je vragen om even te wachten totdat het iets rustiger is.

Als wij op energetisch vlak contact met jou maken, kunnen wij jou vertellen welke blokkades er op dit moment in je leven spelen. Dit wordt ook wel een reading genoemd. Ook kiezen we intuïtief een aantal stenen welke jou kunnen ondersteunen bij het oppakken van deze blokkades. En, we laten je ervaren hoe jij de energie van stenen kan voelen.
Dit edelsteenadvies is te boeken via More than Stones Healing. Klik hier voor meer informatie en het boeken van het advies.

 

Geven jullie ook edelsteentherapie?

Zeker!

Via More than Stones Healing kan je een edelsteenconsult boeken. Ook is er een traject speciaal gericht op hoogsensitieve mensen om weer beter in balans te komen. Klik hier voor meer informatie over edelsteentherapie en het aanbod van More than Stones Healing.

 

Zijn kinderen welkom in de winkel?

Ja hoor, ook kinderen zijn welkom in onze winkel. Het mooie is dat kinderen nog veel meer vanuit hun intuïtie leven dan de meeste volwassenen en dus heel goed in staat zijn om op gevoel een steen uit te kiezen.

Kan ik bij jullie de stenen vasthouden om deze van alle kanten te bekijken en de energie te voelen?

Dit kan zeker! Wij vinden het zelf ook belangrijk om een steen goed te kunnen zien en te voelen en dit willen wij ook onze klanten bieden. Bij ons dus geen stenen in vitrinekasten, maar gewoon toegankelijk uitgestald. Een aantal stenen zijn kwetsbaar, dus hier graag wel voorzichtig mee omgaan. Ook zijn er diverse zitjes waar je even rustig met je steen kan gaan zitten.

Hoe groot is jullie assortiment?

Wij hebben bijna 200 verschillende soorten edelstenen, mineralen en kristallen. Dit assortiment bestaat zowel uit de bekende stenen als de minder bekende stenen. Bij iedere inkoopreis vullen we het assortiment weer aan en breiden we ook weer verder uit. Zo tref je iedere keer weer nieuwe stenen in onze winkel.

Ik wil graag de tijd nemen om mijn stenen uit te zoeken. Kan ik dan ook iets eten bij jullie?

Je bent vrij om zelf je boterham oid mee te nemen en bij ons op te eten. Bij mooi weer kan je ook heerlijk in de tuin zitten tussen alle bloemen en vlinders.

Leuk dat jullie koffie, thee en water serveren, maar is er ook een w.c.?

Jazeker, een w.c. is aanwezig in de winkel.