Edelstenen-workshops (in Rotterdam-Nesselande, op een steenworp afstand van Gouda)

Aan de slag met mineralen

Workshop edelstenen en mineralen

Tijdens deze workshop vertellen we je over de verschillende stenen. Wat zijn de kenmerken van de mineralen en kristallen. Je ontdekt hoe je de energie van stenen voelt en ervaart welke steen bij je past.

Ook leer je hoe je stenen kan gebruiken in je dagelijks leven. We vertellen over het reinigen van stenen.

Kom je verwonderen!

Het leuke van deze workshop is dat je ‘m meerdere keren kan volgen!

Wij houden namelijk bij wie welke workshop heeft gevolgd en gebruiken dan bij een volgende workshop andere stenen. Zo kan je dus echt veel leren.

Circa 1,5 uur
€ 19,50 pp
Inclusief koffie of thee en kristalwater
Minimaal 3 personen – maximaal 8 personen

Workshop
kristalgrid leggen

Wat is jouw intentie? Welke verlangen schuilt er in je?

Als je dat weet snap je beter waarom je dingen doet zoals je ze doet.

Je krijgt eerst informatie over verschillende soorten kristalgrids. Daarna gaan we middels visualisatie jouw intentie of verlangen helder formuleren.

Dan zoek je uit alle bakjes trommelstenen (en dat zijn er veel) de stenen die je aanspreken en legt die op een houten grid-bord.

Je komt meer te weten over de stenen die je hebt gekozen en de combinatie ervan. Wat zegt dat over jou?

Circa 1,5 uur
€ 19,50 pp
Inclusief koffie of thee en kristalwater
Minimaal 3 personen – maximaal 6 personen

Reacties van anderen

Natascha:
Wat een mooie workshop was het bij Anneloes en Edwin. Een zorgvuldig voorbereid programma waarbij we mee werden genomen om op een bijzondere manier de kracht van de stenen te ervaren en voelen. Deskundig met aandacht en rust. De tuin en de winkel/ workshop ruimte zijn heel fijn en mooi. Anneloes en Edwin doen dit ook heel leuk samen. Leuk om te zien hoe ze elkaar aanvullen. Er is een groot assortiment aan stenen en Anneloes en Edwin kunnen je er veel uitleg over geven. Fijn dat er bij elke steen een mooi ansichtkaartje zit met uitleg. De stenen worden ook nog mooi verpakt.

Marian:
MORE THEN STONES INDERDAAD: een hele mooie ervaring! Geweldig hoe ze ons op een natuurlijke, speelse en lichte manier de werking van stenen lieten ervaren. Vooral “alles is goed, iedereen ervaart iets anders en voel zelf maar ipv dit is het effect en hoor je te voelen” voelt integer en authentiek. Deze passievolle mensen zijn klaar voor de nieuwe tijd!

Syl:
Gisterenavond een workshop gehad. De verschillende gevoelens via de edelstenen voelen was een bijzondere en mooie ervaring . Heerlijk gesnuffeld tussen de stenen en we zijn goed geslaagd We komen zeker nog eens terug. Bedankt voor de gastvrijheid de kennis en een fijne avond

 Fatima:
Wat een fantastische ervaring was dat bij Anneloes en Edwin! Samen met een groep anderen hebben wij een workshop mogen ervaren bij hen op locatie More and Stones. De ontvangst was hartelijk en persoonlijk. Ze geven je het gevoel thuis te komen en delen met zoveel liefde en passie hun kennis over de magische werking van stenen. En de collectie stenen die ze hebben… zoveel moois! Een bezoek aan hen is echt de moeite waard!!!

Vincent:
Mooie winkel met een groot en bijzonder assortiment. Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Je kunt er grote en kleine stenen kopen, van trommelsteen tot Geode en allen van hoge kwaliteit. Je krijgt kaartjes met info over de stenen die je koopt. Ik heb een workshop mogen meemaken en die was heel leerzaam. Onder de rook van Rotterdam.

Saskia:
Ik heb pas een workshop gevolgt.
Dat was zo ongedwongen relaxed sfeer.
Echt een aanrader.
We hebben een beleving mogen ervaren hoe edelstenen werken. Een prachtige plek om te mogen zijn. Dank jullie wel!